Horeca

Voorzie uw personeel van gecertificeerde mondkapjes en creëer een zo veilig mogelijke omgeving. Een goedgekeurd mondkapje beschermt niet alleen uw personeel, maar natuurlijk ook uw klant tegen een eventuele besmetting. Maskers van het type IIR zijn uitgerust met een basic filtration efficiency van minstens 98% en zijn spat resistent. Het mondkapje sluit goed aan op het gezicht en biedt daarom goede bescherming tegen besmetting. Het speciale neusvleugel design verbetert het draagcomfort aanzienlijk. Ideaal voor een lange shift, zonder vervelende afdrukken of huidirritaties te ervaren.

 

Kappers en schoonheids-specialisten

Voorzie uw personeel van gecertificeerde mondkapjes en creëer een zo veilig mogelijke omgeving. Een goedgekeurd mondkapje beschermt niet alleen uw personeel, maar natuurlijk ook uw klant tegen een eventuele besmetting. 

De mondkapjes die wij leveren zijn zeer geschikt voor gebruik door kappers en schoonheidsspecialisten. In uw beroep is 1,5 meter afstand houden niet altijd realistisch. Door de gewaarborgde kwaliteit van onze mondkapjes bent u als u deze gebruikt, in staat uw werk op een veilige manier te verrichten. Bewaar natuurlijk waar dat mogelijk is de 1,5 meter afstand en volg de richtlijnen van het RIVM. 

Maskers van het type IIR zijn uitgerust met een basic filtration efficiency van minstens 98% en zijn spat resistent. Het mondkapje sluit goed aan op het gezicht en biedt daarom goede bescherming tegen besmetting. Het speciale neusvleugel design verbetert het draagcomfort aanzienlijk. Ideaal voor een lange diensten, zonder vervelende afdrukken of huidirritaties te ervaren.

 

Thuiszorg

Betrouwbare, gecertificeerde en goedgekeurde mondmaskers zijn essentieel voor de goede bescherming en veiligheid van personeel en cliënten, met name in een hoog risico omgeving als de thuiszorg.

De medische 3-lagen maskers die wij leveren voldoen volledig aan de richtlijnen voor medische hulpmiddelen en worden aanbevolen door het RIVM voor het verrichten van algemene zorghandelingen, ook bij patiënten met het coronavirus. Hierdoor zijn onze mondkapjes uitermate geschikt voor gebruik in de thuiszorg. Maskers van dit type (IIR) zijn uitgerust met een basic filtration efficiency van minstens 98% en zijn spat resistent.  Hierdoor wordt het risico op besmetting fors verminderd. De goede pasvorm zorgt ervoor dat het masker goed aansluit op het gezicht, waardoor de kans op besmetting verminderd. 
Het speciale neusvleugel design verbetert het draagcomfort aanzienlijk. Ideaal voor een lange shift, zonder vervelende huidafdrukken of andere irritaties te ervaren.

 

Openbaar Vervoer

Per 1 juni is het dragen van mondkapjes verplicht in het openbaar vervoer.

Het dragen van een mondmasker draagt bij aan uw eigen veiligheid en die van uw omgeving. Er is een grote diversiteit aan mondkapjes te koop, deze verschillen echter sterk in betrouwbaarheid. Bij schijnveiligheid is niemand gebaat, wij raden daarom ook de particuliere gebruiker onze goedgekeurde en gecertificeerde mondkapjes aan. 

Ons medisch 3-lagen mondkapje van het type IIR is uitgerust met een zogenaamd basic filtration efficiency van minstens 98%  en is spat resistent. Het mondkapje sluit goed aan op het gezicht en biedt daarom een goede bescherming tegen besmetting. Het speciale neusvleugel design verbetert het draagcomfort aanzienlijk.

Perfect om te gebruiken in het OV. U kunt veilig op reis.